proscan
samowzbudzanie się przy wilgotności
Re: samowzbudzanie się przy wilgotności
OK - proszę zatem przysłąć oba detektory (ten ze spustem też). Będzie mi łatwiej porównać ilość sygnałów. Koszt przesyłki biorę na siebie.

proscan
proscan
-
historyk75
prosze napisac kiedy dotrze paczka, wyslalem prioryt.(czwartek) i ciekaw jestem ile pojdzie .
Paczka już jest, ale jeszcze nie zajrzałem.

proscan
proscan
-
historyk75
witam po pewnym czasie. czy cos slychac o moich wykrywkach drogi panie doctorze
moze polapie jeszcze troche gratow zanim moi mlodsi koledzy odnajda miejscowy
pozdrawiam
moze polapie jeszcze troche gratow zanim moi mlodsi koledzy odnajda miejscowy
pozdrawiam
-
historyk75
heeeeloooouuuuuuuu! jak tam postępy????????
Są i to duże. Ale nie z tym wykrywaczem.
cierpliwości...

proscan
cierpliwości...
proscan
-
historyk75
witam, zaczynam się obawiać, że do wiosny coraz bliżej a czekam , czekam... 
Przepraszam, że tak to trwa, ale w przypadku uszkodzenia typu "działa ale nie na 100%" muszę stosować inne opodejście, porównania, dodatkowe wyjścia w teren itd.
Pech chciał że mam teraz kilka takich trudnych przypadków na warsztacie, w tym TM-a i dwie przebrzydłe CZ-tki. Nie mam miejsca na rozłożenie dwóch kolejnych dużych pudeł.
Proszę o dodatkowy tydzień.

proscan
Pech chciał że mam teraz kilka takich trudnych przypadków na warsztacie, w tym TM-a i dwie przebrzydłe CZ-tki. Nie mam miejsca na rozłożenie dwóch kolejnych dużych pudeł.
Proszę o dodatkowy tydzień.
proscan
-
historyk75
oki, jak wiem ze jeszcze nie umarles na zawal, udar lub inne swinstwo zakazne i zyczysz sobie tydzien -> OK
pozdro
pozdro
-
historyk75
haha , kolega ,a dłuuuuuugi tydzień pracy, pozdrawiam.
teraz to sie nie spiesz , do 21 pracuje-> brak czasu.
teraz to sie nie spiesz , do 21 pracuje-> brak czasu.
Tydzień proscanowy to jak ruski rok.
Chociaż mam innych rekordzistów.
A tak poważnie mówiąc, to nie jest najlepiej - wykrywacz się wzbudza i nie jest to wina sondy. Zamówiłem podejrzany element do wymiany - nowe wieści wkrótce.

proscan
A tak poważnie mówiąc, to nie jest najlepiej - wykrywacz się wzbudza i nie jest to wina sondy. Zamówiłem podejrzany element do wymiany - nowe wieści wkrótce.
proscan
-
historyk75
hahaha, proscanie po dwu miesiącach zapomniałeś dlaczego wysłałem dwa wykrywacze !! w tym drugim miałeś wymienić spust - czego nie uczyniłeś !!
a moja żona powiedziała brzydkie słowo jak jej o tym powiedziałem hehe mój wykrywacz polecę próbować jak będzie ciut cieplej, wtedy napiszę.
pozdro
a moja żona powiedziała brzydkie słowo jak jej o tym powiedziałem hehe mój wykrywacz polecę próbować jak będzie ciut cieplej, wtedy napiszę.
pozdro
Witam,
No to przepraszam - ale tak to jest, jeśli nie jest coś napisane. Gdyby był wypełniony formularz, to w ogole nie byłoby problemu. Jest tam punkt, "czy wykrywacz zachowuje sie tak samo po zmianie baterii".
Po tych wszystkich zabiegach, wymianach taka jest moja konkluzja.

proscan
No to przepraszam - ale tak to jest, jeśli nie jest coś napisane. Gdyby był wypełniony formularz, to w ogole nie byłoby problemu. Jest tam punkt, "czy wykrywacz zachowuje sie tak samo po zmianie baterii".
Po tych wszystkich zabiegach, wymianach taka jest moja konkluzja.
proscan
-
historyk75
ok, ale zawsze sprawdzam stan baterii ! nie używam wyrywki jak schodzi poniżej 60 % stanu.
nie wypełniałem tym razem formularza, ponieważ już i tak dość napisałem elektronicznego bełkotu.
ja wcale nie pije do tego, iż jestem niezadowolony z długiego czasu naprawy, rozumiem to, ja tez miałem czas zajęty, może akurat ktoś miał pilniejszą naprawę. podeślę do wymiany ten spust ale w okolicach przyszłego tyg. z wypełnioną ankieta
pozdrowka
nie wypełniałem tym razem formularza, ponieważ już i tak dość napisałem elektronicznego bełkotu.
ja wcale nie pije do tego, iż jestem niezadowolony z długiego czasu naprawy, rozumiem to, ja tez miałem czas zajęty, może akurat ktoś miał pilniejszą naprawę. podeślę do wymiany ten spust ale w okolicach przyszłego tyg. z wypełnioną ankieta
pozdrowka
Witam,
Tutaj nie chodzi o niski stan baterii. Nie samym napięciem żyje bateria - są inne parametry, jak np. rezystancja wewnętrzna. Ta ostatnia niestety w jednym zestaie była wyjątkowo duża, co powodowało, że jak wykrywacz zaczął gadać, to nie potrafił przestać.
Planuje osobny wątek na ten temat, więc na tym chwilowo poprzestanę.

proscan
Tutaj nie chodzi o niski stan baterii. Nie samym napięciem żyje bateria - są inne parametry, jak np. rezystancja wewnętrzna. Ta ostatnia niestety w jednym zestaie była wyjątkowo duża, co powodowało, że jak wykrywacz zaczął gadać, to nie potrafił przestać.
Planuje osobny wątek na ten temat, więc na tym chwilowo poprzestanę.
proscan