co po fisher coinstrike ?

Pisz jeśli masz na oku jakiś wykrywacz (np. na allegro - podaj link) lub nie wiesz na co się zdecydować. Im precyzyjniej sformułowane pytanie, tym precyzyjniejsza odpowiedź. Przed zadaniem pytania należy samemu odrobić zadanie domowe (zapoznać się z ofertami dealerów, skorzystać z wyszukiwarki, przeglądnąć inne fora itd).
ODPOWIEDZ
bigi

co po fisher coinstrike ?

Post autor: bigi »

WItam
obecnie jestem posiadaczem coinstrike oraz starego(juz) solarisa. chcialbym jednak zamienic oba sprzety na jeden. co do coinstrike'a to wydaje mi sie ze jest ciut za plytki juz - co prawda nigdy nie wrocilem z niczym ale jednak brakuje mi glebszych kopniec. Pieknie wykrywa malenstwa (nawet x70 nie mogla znalezc jednego denarka gdzie coinstrike ladnie go wyswietlal).
Szukam czegos co byloby rownie czule co coinstrike, jednak ciut glebsze a jednoczesnie chcialbym sie pozbyc rutusa i czasemi jednak wpasc do lasu - czyli cos a'la uniwersalnego z naciskiem na drobnice. cena mysle ze 1500 moze ciut wiecej (zalezy za ile sprzedam swoj obecny zestaw :D).
niestety mam ograniczony dostep do netu wiec pogrzebac nie mam zabardzo kiedy, jednak gdyby ktos rzucil jakies propozycje cobym sie ukierunkowal bylbym bardzo dzwieczny.
pozdr
bigi
SiD

Re: co po fisher coinstrike ?

Post autor: SiD »

Cóż, z Coinstrikiem nie miałem przyjemności chodzić, więc ciężko mi jednoznacznie ocenić jak czuły jest to wykrywacz.

Wydaje mi się jednak mało prawdopodobne by był czulszy niż X70 na cewce H. Czy aby na pewno X70 była obsługiwana przez doświadczonego użytkownika, właściwie dostrojona do gruntu? Z resztą pojedyncza sytuacja nie musi świadczyć o większej czułości któregoś z nich, to mógł być przypadek, kompilacja specyficznych warunków.
bigi

byc moze to wina warunkow znajomek nie uzywal jednak sredniej cewki, poczytm zmienl na mniejsza - teraz juz nie pamietam czy to pomoglo.
zastanawiam sie jednak nad zmiana - czym mozna by sie zainteresowac coby sie nie doznac zawodu ? :) myslalem o MINELAB SOVEREIGN GT cenowo nawet by mi pasowal, tylko czy spelni oczekiwania ?
ProScan
Właściciel

Post autor: ProScan »

myslalem o MINELAB SOVEREIGN GT cenowo nawet by mi pasowal, tylko czy spelni oczekiwania ?
Brzmi jak pytanie do wróżki; "czy wybranka spełni moje oczekiwania". A kto to wie? Wróżka też nie wie, ale odpowiedzi udzieli. Ja nie.

:pa

proscan
bigi

heh to jest wlasnie problem ;) - dobra pogrzebie jeszcze i chyba trzbea bedzie sie nad czyms zdecydowac samemu :)
ODPOWIEDZ