wymiana?
Re: wymiana?
Co to znaczy warto?
Chcesz sprzedać wykrywacz za ponad 4000zł. Dostaniesz, jak dobrze pójdzie, za niego 3000zł. Kupisz za to X-terre 70 (reszta na piwo). Stracisz 1000zł i pytasz czy warto ?!
nie rozumiem.
proscan
Chcesz sprzedać wykrywacz za ponad 4000zł. Dostaniesz, jak dobrze pójdzie, za niego 3000zł. Kupisz za to X-terre 70 (reszta na piwo). Stracisz 1000zł i pytasz czy warto ?!
nie rozumiem.
proscan
Zamiana?!
Może źle sformułowałem zapytanie?! Nie chodzi mi o pieniądze!
Na Exploerze II chodzę na monetach i biżuterii i to mi w zupełności wystarczy, zwłaszcza, że znalazłem mnóstwo przepięknych rzeczy! Czy zmieniając na X- Terre 70 będę miał podobne wyniki w poszukiwaniach?
Na Exploerze II chodzę na monetach i biżuterii i to mi w zupełności wystarczy, zwłaszcza, że znalazłem mnóstwo przepięknych rzeczy! Czy zmieniając na X- Terre 70 będę miał podobne wyniki w poszukiwaniach?
A skąd ja mogę to wiedziećCzy zmieniając na X- Terre 70 będę miał podobne wyniki w poszukiwaniach?
Przepraszam, ze odpowiadam pytaniem na pytanie, ale pomyśl sam. X-terra 70 jest na rynku od kilku dni. Co prawda mam ją już u siebie, ale musiałbym ją przetestować w terenie by cokolwiek powiedzieć. Jakim cudem miałem to zrobić ?
Poza tym nikt o zdrowych zmysłach nie powie ci że będziesz miał takie czy inne wyniki w poszukiwaniach
Wyniki w poszukiwaniach zależą głównie od operatora
KOCHANI ! ZLITUJECIE SIĘ !
PYTAJCIE MNIE O RZECZY NA KTÓRE JESTEM W STANIE ODPOWIEDZIEĆ.
proscan
Wiem, że wszystko zależy od operatora wykrywacza. Nie oto mi chodziło, ale ta odpowiedź mi wystarczy.
Dziękuję.
Pozdrawiam.
Dziękuję.
Pozdrawiam.
Dlaczego chcesz zamienić minelaba II na 70tke? jle ja bym dał zeby mieć expl II co prawda na teraz niewiele bo niemam pieniedzorow ale moze kiedyś, zastanawia mnie jedno masz jeden z bardzo dobrych sprzęciorow
ktore na 10 pkt zdobywają9- 10 pkt. w ogolnej ,,klasyfikacji,, praktycznej
to ze xtera70 poiawiła się niedawno pachnie nowością i dosc ładną wizualką to nie zamieniał bym tylko z tego powodu bo malo kto opowie cize strony praktycznej terenowej na temat tej wykrywki a szczegolnie 70tki
jesli ja miałbym wybór to zdecydowanie biore ME II
ktore na 10 pkt zdobywają9- 10 pkt. w ogolnej ,,klasyfikacji,, praktycznej
to ze xtera70 poiawiła się niedawno pachnie nowością i dosc ładną wizualką to nie zamieniał bym tylko z tego powodu bo malo kto opowie cize strony praktycznej terenowej na temat tej wykrywki a szczegolnie 70tki
jesli ja miałbym wybór to zdecydowanie biore ME II
-
Van Worden
Witam!
Oj Kongo, jakiś Ty nietolerancyjny.. A może kolegę zwyczajnie boli już ręka?
A tak na poważnie, to jednak dwie kompletnie różne klasy sprzętów, co nie znaczy, że X70 znajdzie mniej rzeczy.. Biorąc pod uwagę, że jest to bardzo leciutki i przyjemny w użyciu sprzęcik a przede wszystkim, to co mówi Proscan, że wszystko zalezy od operatora to kto wie co można nią zdziałać?
Ale z drugiej strony, może warto poczekać na kolejne "iksy"?
Pozdrawiam
VW
Oj Kongo, jakiś Ty nietolerancyjny.. A może kolegę zwyczajnie boli już ręka?
A tak na poważnie, to jednak dwie kompletnie różne klasy sprzętów, co nie znaczy, że X70 znajdzie mniej rzeczy.. Biorąc pod uwagę, że jest to bardzo leciutki i przyjemny w użyciu sprzęcik a przede wszystkim, to co mówi Proscan, że wszystko zalezy od operatora to kto wie co można nią zdziałać?
Pozdrawiam
VW
Nie wykluczone. Ciekawe co by Minelab wymyślił w opisie zasięgu:warto poczekać na kolejne "iksy"?
X-30 zasięg "normalny"
x-50 zasięg "poszerzony"
X-70 zasięg "maksymalizowany" (potwierdzam jest większy niż w X-50)
proscan
Witam, jeśli ma pan już X-Terre 70 to mam nadzieję, że w niedalekiej przyszłości pokusi się pan o fachową ocenę tego wykrywacza. Szczególnie interesuje mnie to czy siedemdziesiątka ma mniejszy/porównywalny/ większy zasięg od Sovereigna GT pod względem kolorowej drobnicy. Pozdrawiam!
To musiałbym mieć jeszcze Sovereigna GT.
Poza tym, próby musiałbym robić w terenie, bo testowanie GT w powietrzu jest bez sensu.
Nie mam na to czasu.

proscan
Poza tym, próby musiałbym robić w terenie, bo testowanie GT w powietrzu jest bez sensu.
Nie mam na to czasu.
proscan