Witam,
Czy istnieje możliwość jakiejkolwiek naprawy tego wykrywacza? Czy nawet z najmniejszymi problemami trzeba udać się za granicę? Przy okazji poproszę o jakąś opnie na temat tego sprzętu w 2 zdaniach.
Pozdrawiam
SiD
Troy Shadow X5
Re: Troy Shadow X5
Witam,
Nie mogę obiecać że da się naprawić, bo nie mam dokumentacji do niego. Ale ponieważ był produkowany przez Fishera, wiec szanse są. Tym bardziej, że miałem juz je u siebie.
To są dobre wykrywacze. Dużo przęłączników - dla tych którzy lubią (lub muszą stosować) różne funkcje, a nie lubią nastawiać poprzez klawiaturę.

proscan
Nie mogę obiecać że da się naprawić, bo nie mam dokumentacji do niego. Ale ponieważ był produkowany przez Fishera, wiec szanse są. Tym bardziej, że miałem juz je u siebie.
To są dobre wykrywacze. Dużo przęłączników - dla tych którzy lubią (lub muszą stosować) różne funkcje, a nie lubią nastawiać poprzez klawiaturę.
proscan
Rozumiem, że które były dało się naprawić? A jak to jest z częsciami? Są w ogóle jakiekolwiek czy nic a nic?
Dzięki za odpowiedź
SiD
Dzięki za odpowiedź
SiD
Ja z kolei nie rozumiem tego zdaniaRozumiem, że które były dało się naprawić?
Części w Troyach są standardowe - nie ma procesora, który byłby dostępny tylko u producenta. Wszystko można kupić - kwestia czasu i ceny.
Tak jak mówię - Troy X5 był robiony przez Fishera, z którym mam dobry kontakt. Najswobodniejszy i najszybszy dostęp do podzespołów mam dla White'sa i Minelaba czyli producentów, którzy mają swoje przedstawicielstwa w Europie.
Jeśli ktoś ma problem z Troyem, może się do mnie zgłosić (reszta to czas i cena, tak jak napisałem). Z markowych sprzętów odmawiam tylko napraw wykrywaczy kupionych w firmie Denar.
proscan