Sonda Detech DD 14" do DFX'a
-
jarek-pol1
Sonda Detech DD 14" do DFX'a
Czy ktoś wie coś o tej sondzie? Pojawiła się do kupienia, a ja chcę kupić
Myślałem wcześniej o DD 1400 Whites'a, lub o super 12", ale w UK po ostatnim znalezieniu skarbu ceny nie są specjalnie atrakcyjne, a u nas nigdy nie były
Skoro wydam kilka stówek, wolałbym wydać na najlepsze!
Re: Sonda Detech DD 14" do DFX'a
W Listopadzie najprawdopodobniej ukażą sie w Odkrywcy testy różnych sond do DFX-a. Radze się wstrzymać.
W ogólne radzę dać sobie spokój z kupowaniem nowych sond, bez zapoznania się z wykrywaczem.
Wiem że Pan kupił wykrywacz niedawno - proponuję zainteresować się nowymi sondami za rok.

proscan
W ogólne radzę dać sobie spokój z kupowaniem nowych sond, bez zapoznania się z wykrywaczem.
Wiem że Pan kupił wykrywacz niedawno - proponuję zainteresować się nowymi sondami za rok.
proscan
-
jarek-pol1
Oczywiście ma Pan rację w sprawie DFX'a, ale "maleńkie"
doświadczenie z innymi posiadam, a i znim już sporo (!) pobiegałem i kilkaset dziur wykopałem
. Zaznaczam, że instrukcję przeczytałem od deski do deski z piętnaście razy i udało mi się większość zrozumieć
Chyba będę musiał zmienić login....
dla lepszego "incognito". Listopad za parę dni, więc czekam na "Odkrywcę" z utęsknieniem!!!! Mam tylko nadzieję, że te testy są z Pana udziałem, bo uważam, że jest to gwarancja rzetelności o obiektywności testów. 
Za parę dni mamy październik...
Za miłe słowa dziękuję.

proscan
Za miłe słowa dziękuję.
proscan