Słuchawki do Fishera F 75

Pisz jeśli masz na oku jakiś wykrywacz (np. na allegro - podaj link) lub nie wiesz na co się zdecydować. Im precyzyjniej sformułowane pytanie, tym precyzyjniejsza odpowiedź. Przed zadaniem pytania należy samemu odrobić zadanie domowe (zapoznać się z ofertami dealerów, skorzystać z wyszukiwarki, przeglądnąć inne fora itd).
Armand
Producent
Kontakt:

Re: Słuchawki do Fishera F 75

Post autor: Armand »

Miałem jedną sztukę, już sprzedałem. Firma Armand, jako jedyna polska firma wykrywaczowa na forach, działa jawnie, pod odsłoniętą przyłbicą, z oficjalną nazwą, bez "kretów". Nie rozumiem insynuacji dotyczącej aukcji? :) Nie sprzedałem ich na jednej aukcji, to automatycznie wystawiłem następną.
ProScan
Właściciel

Post autor: ProScan »

OK, skoro chce Pan wyjaśnić, to proszę wyjaśnić:

24 marca niejaki Hermi zakupił słuchawki.

Dzisiaj widzę, że te same słuchawki są znów na aukcji (29 dni). Hermi nie kupił??

I jeszcze ten dopisek:

Z UWAGI NA WZROST KURSU EURO NASTĘPNA DOSTAWA BĘDZIE DROŻSZA.

Podkreślam - nie nam NIC do tego co Pan sprzedaje. Chciałbym tylko, by na moim forum były podawane informacje prawdziwe.

:pa

proscan
Armand
Producent
Kontakt:

Post autor: Armand »

Już zdjąłem z aukcji te słuchawki, wystawiałem je w tzw "sklepie A...", więc aukcja się sama odnowiła. Dzięki za wrócenie uwagi.
A co do dopisku, to zadziałał :)
Generalnie polecam na zimę słuchawki ciepłe, na lato chłodne, a dla samotnych mono-słuchawkę :)
ODPOWIEDZ