Kabel do cewki garretta Gta 350 ultra

Pisz jeśli masz problem z zepsutym wykrywaczem, podejrzewasz że jest zepsuty, nie rozumiesz jego dziwnego zachowania itp.
ODPOWIEDZ
Cezarian

Kabel do cewki garretta Gta 350 ultra

Post autor: Cezarian »

Witam!!!

Mam parę krótkich pytań aby długo nie zawracać głowy:
1 jaka różnica jest pomiędzy wersją Gta 350 a Gta 350 ultra???
2 ile kosztuje instrukcja do gta 350 ultra?
3 Ile bedzie kosztować zmiana kabla do cewki?

To wszystkie jak narazie pytania ,wiem że sprzęt nie jest naj....ale mój diabelski plan brzmi - zarazić dziecko pikaniem i jestem chyba na dobrej drodze,no chyba że pan sądzi inaczej.to proszę mnie wyprowadzić z błędu.

Pozdrawiam Cezarian
ProScan
Właściciel

Re: Kabel do cewki garretta Gta 350 ultra

Post autor: ProScan »

Witam,

Ad.1). Nie wiem. A to nie to samo ??

Ad.2). 1zł za stronę, a stron 16. Z tym, że jest to dla wersji GTAx400 (instrukcje są jednakie). W zamian za oryginał instrukcję zrobię za darmo.

Ad.3) Circa 100zł.

Tego wykrywacza nie kupowałbym. ACE 150 lepszy.

:pa

proscan
Cezarian

Witam!!!

Dziękuje za szybką odpowiedź i teraz mam pełną jasność co mam dalej robić. Uważam temat za zakończony ,no chyba że ktoś uważa inaczej to proszę bardzo.

Pozdrawiam życząc wesołych świąt !!!!
Cezarian

aha :pa
ProScan
Właściciel

Post autor: ProScan »

Jak sądzę ten watek ma duży związek z tą aukcją:

http://www.allegro.pl/show_item.php?item=519080226

Zacytuję:

W wykrywaczu został wymieniony kabel łączący cewkę z elektroniką wykrywacza przez firmę specjalizującą się w serwisowaniu oraz budowie wykrywaczy.Na nowe zostały wymienione również śruba mocująca cewkę,żerdź dolna oraz środkowa.

No i po pewnym czasie dostaję email, a w nim ...

Mam inny problem a mianowicie wykrywacz garrett 350 ,wiem jakie ma Pan zdanie o tych wykrywaczach ale potrzbuję go wysłać do Pana dla sprawdzenia ponieważ po wymianie kabla ( niestety nie w Pańskiej firmie ,już więcej się to nie powturzy -obiecuję ) cewka przy jakimkolwiek uderzeniu o jakiś krzaczek lub grubszą trawę wydaje taki wyjący sygnał

No i błędy dwa:

1) Odradzałem ...
2) 100zł za wymianę kabla było za dużo u mnie - a teraz, po wizycie w firmie "specjalizującej się w serwisowaniu oraz budowie wykrywaczy" nie wiem czy jest jeszcze co zbierać.

:m

proscan
ODPOWIEDZ