Mam zamiar zakupic wykrywacz typu DFX 300,bardzo porosze o opinie na temat tego wykrywacza,chodzi mi o to czy jest on w miare uniwersalny i czym sie rozni od zwyklego DFX z 9,5 calowa antena? Podaje adres strony,z gory dziekuje.
http://hobby.us.whiteselectronics.com/c ... /2056/469/
nowy model DFX 300 prosze o opinie
Re: nowy model DFX 300 prosze o opinie
Widzę, że to raczej wersja z dużą sondą. Nic poza tym. Podobnie z modelem MXT 300. Sama sonda mi się podoba, bo jest bardzo lekka jak na swój wymiar.
Jakieś słuchy niosą o nowym podwodnym Whitesie, więc coś się tam rusza w interesie. Te modele 300 to chyba tylko takie wersje dla ożywienia zainteresowania.

proscan
Jakieś słuchy niosą o nowym podwodnym Whitesie, więc coś się tam rusza w interesie. Te modele 300 to chyba tylko takie wersje dla ożywienia zainteresowania.
proscan
wykrywacz
Dziekuje za szybka odpowiedz.Moze moglby mi pan jeszcze wiecej podpowiedziec ktorego DFX-a wybrac? Jest to moj pierwszy powazniejszy zakup,i interesuje mnie czy cewka 12 calowa znacznie zwiekszy zasieg i czy nie bedzie eliminowac drobnicy? Szukam wlasciwie wszystkiego...
Re: nowy model DFX 300 prosze o opinie
Jeśli to pierwszy poważny zakup, to proszę to przemyśleć starannie. Na pewno zasięg sondy 12 cali będzie większy niz 9,5. Testów jednak nie robiłem.
Drobnicy nie będzie eliminować.

proscan
Drobnicy nie będzie eliminować.
proscan