Witam
Chciałem kupic wykrywacz w miare uniwersalny na rozne kolorki jak i militaria i głebiej zakopane przedmioty. Widziałem ze do Explorer SE Profesional Pro mozna podłaczyc cewke 45cm ktora jest w ofercie wikinga i tak sobie pomyslalem ze jesli bede chcial patrzec głebiej i pomijac pierdoły to załoze duza cewke a na kolorki tą standardową ktora jest w zestawie. Zastanawia mnie tez czy do E-Trac Pro również mozna zastosowac cewke tą sama 45cm? Ogolnie prosze o jakies sugestie oraz czy to dobry pomysł? A moze jakis inny sprzęt? Cena? Cos w tych granicach jak wymienione przeze mnie sprzęty.
Pozdr.
Piotr
E-Trac Pro i duza cewka?
Re: E-Trac Pro i duza cewka?
Ogólnie Explorery w moim odczuciu, to kiepski pomysł na militaria żelazne. A E trac- to zasadniczo ta sama technologia.
Do Etraca powinny pasować sondy z Explorera, ale nie miałem tego wykrywacza jeszcze u siebie.
Co do innych sprzętów, to proszę poprzeglądać starsze posty i popytać na innych forach. Wolałbym skomentować wybór, niż wskazywać co ma się kupić.

proscan
Do Etraca powinny pasować sondy z Explorera, ale nie miałem tego wykrywacza jeszcze u siebie.
Co do innych sprzętów, to proszę poprzeglądać starsze posty i popytać na innych forach. Wolałbym skomentować wybór, niż wskazywać co ma się kupić.
proscan