Witam.
Przyszło mi ponownie skorzystać z Pana doświadczenia odnośnie wyboru wykrywacza.
Dwa lata temu za Pana poradą kupiłem Tesoro Conquistador uMax, i nie żałuje.
Obecnie szukam wykrywacza z górnej półki uniwersalnego takiego włącz i szukaj (wiek i częściowa głuchota żeby kupować coś skomplikowanego) z którym można pochodzić i w polu i przy starych zabudowaniach co jest moim konikiem. Nadmieniam ze mieszkam na mazurach walk jak takich to tu mało było natomiast duża część ludzi musiała uciec pozostawiając niekiedy zakopane wyposażenie domu mam na myśli porcelanie i przedmioty codziennego użytku. Jedno znalezisko mi się juz trafiło takie. Rozważam możliwość zakupu Quattro MP po przeczytaniu recenzji że jest on wykrywaczem uniwersalnym. Czy radzi mi Pan co innego.
Pozdrawiam.
Co kupić na skrytki na Mazurach
Re: Co kupić na skrytki na Mazurach
Szkoda że Whites'a PRO XL już nie produkują. Ten byłby w sam raz. Warto więc rozważyć: White's MXT Tracker, X-Terra 50 (wersja 70 może była by lepsza, ale jeszcze za mało o niej wiem), może Teknetics T2.
Chyba MXT jako wykrywacz:
- o dobrych osiągach;
- prosty w obsłudze;
- dużej ilości informacji o obiekcie;
- uniwersalny.
byłby najodpowiedniejszy (?).
Lepszy byłby chyba tylko XLT, ale skomplikowany, a tego Pan nie chce.
Quattro też powinno się sprawdzić. Znam takie osoby, które szukają dokładnie tego samego co Pan z Explorerem i maja duże sukcesy (tak twierdzą), więc Quattro, jako uproszczony Explorer też powinien się sprawdzić.

proscan
Chyba MXT jako wykrywacz:
- o dobrych osiągach;
- prosty w obsłudze;
- dużej ilości informacji o obiekcie;
- uniwersalny.
byłby najodpowiedniejszy (?).
Lepszy byłby chyba tylko XLT, ale skomplikowany, a tego Pan nie chce.
Quattro też powinno się sprawdzić. Znam takie osoby, które szukają dokładnie tego samego co Pan z Explorerem i maja duże sukcesy (tak twierdzą), więc Quattro, jako uproszczony Explorer też powinien się sprawdzić.
proscan
Witam.
Nie wie czy chodzi o mnie, ale jeśli tak, to największe moje odkrycie Explorerem można zobaczyć na stronie tytułowej "Odkrywcy" nr 1 styczeń 2005.
Pozdrawiam
Nie wie czy chodzi o mnie, ale jeśli tak, to największe moje odkrycie Explorerem można zobaczyć na stronie tytułowej "Odkrywcy" nr 1 styczeń 2005.
Pozdrawiam
Panowie ! Czapki z głów.
Mamy wsród nas znalazcę sztandaru 144 Kaszyrskiego pułku piechoty.
proscan
Mamy wsród nas znalazcę sztandaru 144 Kaszyrskiego pułku piechoty.
proscan