Witam Proscanie, jak wyglada sytuacja dot. napraw Whites'a u Ciebie?
Jesli jest mozliwa, mialbym jeden egzemplarz do naprawy, nie wiem dokladnie co jest nie tak, jedyne co wiem to informacje od obecnego wlasciciela.
"the box and everything is like new .it goes arrattic only works if you change the discrimination"
"it needs a service or new pcb its very arratic"
to wszystko co wiem, ale ze pieniazki jakie za niego dalem to nawet nie koszt cewki, wiec tak czy inaczej sie oplacalo
Pozdrawiam
naprawa xlt
Re: naprawa xlt
Z naprawą White'sów nie ma problemu. Ten opis jest co najmniej niezrozumiały. Rozumiem że jest "erratic" (a nie "arratic") co może oznaczać wszystko (raczej chodzi o niestabilność).
Pewnie uszkodzona/rozstrojona jest sonda, ale równie dobrze może nic mu nie być, tylko chłop niegramotny nie potrafi go obsłużyć.

proscan
Pewnie uszkodzona/rozstrojona jest sonda, ale równie dobrze może nic mu nie być, tylko chłop niegramotny nie potrafi go obsłużyć.
proscan
-
marcinch1979
opis pisany przez anglika (wkleilem w oryginale) tak masz oczywiscie racje, ze powinno byc erratic. Zobacze kiedy my sie uda wyslac paczke, jesli mozna prosilbym o adres na cehaigrek2(at)wp.pl
Wszystkie dane, łącznie z adresem można znaleźć tutaj: http://www.proscan.gliwice.pl/forum/viewtopic.php?t=236

proscan
proscan
-
marcinch1979
wykrywacz spakowany i gotowy do drogi, dorzucilem baterie,
opisze jeszcze co w nim nie "gra", wlacza sie w porzadku, ale w momencie gdy naciskalem obojetnie, z ktorych klawiszy, to co bylo na wyswietlaczu zaczynalo migac/falowac tak, ze nie szlo juz nic dalej zrobic, wiec sprawa grubsza niz rozstrojenie,
opisze jeszcze co w nim nie "gra", wlacza sie w porzadku, ale w momencie gdy naciskalem obojetnie, z ktorych klawiszy, to co bylo na wyswietlaczu zaczynalo migac/falowac tak, ze nie szlo juz nic dalej zrobic, wiec sprawa grubsza niz rozstrojenie,
-
marcinch1979
jako, ze zapomnialem wlozyc baterie, rozpakowalem dzisiaj paczke wlozylem baterie i wlaczylem wykrywacz, zeby sprawdzic czy baterie dobrze zamontowane, jako, ze sie wlaczyl nie odmowilem sobie nacisnac to i owo i.... Wykrywacz zaczal dzialac normalnie
Cos mi sie zdaje, ze sprzet byl zwyczajnie zawilgocony
. Wezme go na pole dam znajomemu, ktory zna XLT znacznie lepiej niz ja i zobacze co sie bedzie dzialo. Jesli beda problemy wtedy wysle.
Całe szczęście, że nie dotarł do mnie, bo bardzo niechętnie widzę u siebie sprawne wykrywacze.
proscan
proscan