explorer z alledrogo

Pisz jeśli masz na oku jakiś wykrywacz (np. na allegro - podaj link) lub nie wiesz na co się zdecydować. Im precyzyjniej sformułowane pytanie, tym precyzyjniejsza odpowiedź. Przed zadaniem pytania należy samemu odrobić zadanie domowe (zapoznać się z ofertami dealerów, skorzystać z wyszukiwarki, przeglądnąć inne fora itd).
ODPOWIEDZ
sebmar_2005

explorer z alledrogo

Post autor: sebmar_2005 »

http://allegro.pl/minelab-explorer-se-i2316707721.html
witam
Panowie czy ten sprzęt nie jest nazbyt wyeksploatowany ,jakich niedogodności można się spodziewać przy explo z długą historią użytkowania ,mam na myśli raczej samą konstrukcjię bo trudno jest przewidzieć jakieś usterki elektroniki
dzięki za rady i opinie
pzd
ProScan
Właściciel

Re: explorer z alledrogo

Post autor: ProScan »

Cewka widać miała (ma nadal?) jakiś problem przy wejściu. Kabel jest uszkodzony poniżej spiralki.

:pa

proscan
sebmar_2005

Re: explorer z alledrogo

Post autor: sebmar_2005 »

po wymianie informacji ze sprzedającym chyba zaryzykóję ,sprzęt jest krajowy ,był uzkodzony i wymieniana była cała elektronika ,czekam na informację jaki serwis to wykonywał ,a może że to kolega Proscan ?i tu ewentualnie moje pytanie odnośnie cewki ,czy jet możliwość oddania jej do kolegi w celu doprowadzenia do ładu ,sprzedający twierdzi że wszystko z nią w porządku technicznie ale taka naprawa rzemieślinicza do mnie nie przemawia
ODPOWIEDZ