Witam wszystkich, mam pytanie, które spędza mi sen z powiek. Chcę wymienić sprzęt, z którym obecnie szukam na jeden z wykrywaczy wymienionych w tytule postu - i tylko te:). Chodzę na wszystkie możliwe rzeczy - w tygodniu koło domu z naciskiem na drobnicę, monetki w weekendy wypady do lasu na grubszego zwierza. I tutaj moje pytanie, który byście polecili?? Poproszę też o krótkie uzasadnienie - w miarę możliwości.
Mam nadzieję, że pomożecie mi w tym trudnym wyborze.
Pozdrawiam, SzyMooN
Sovereign GT czy XLT???
-
Van Worden
Re: Sovereign GT czy XLT???
Witam!
Ja polecam XLT
Po pierwsze jest bardziej uniwersalny i lepiej się choćby nadaje na tego "grubego zwierza", nie tracąc przy tym czułości na kolorową drobnicę.. XLT ma też zdecydowanie lepszą ergonomię od Sovereigna i jakość wykonania. Ceny i dostępność dodatkowych cewek, także przemawiają na jego korzyść. Na forum XLT użytkownik Sovereigna zrobił szczegółowe porównanie jednego z drugim, więc po więcej detali tam zapraszam, ale dla mnie wybór jest oczywisty
Pozdrawiam
VW
Ja polecam XLT
Pozdrawiam
VW
Re: Sovereign GT czy XLT???
Kolejne zaproszenie na forum XLT (dostępne i tak w większości po zarejestrowaniu). Czasami link, czasami tylko sugestia. Proponuję znaleźć sobie inne miejsce na promocję swojego serwisu internetowego.Na forum XLT użytkownik Sovereigna zrobił szczegółowe porównanie jednego z drugim, więc po więcej detali tam zapraszam,
Inni na swoich forach niestety tolerują takie prymitywne praktyki - ale ja nie będę
Ostrzegam, bo będzie ban. Bez dyskusji.
W temacie XLT czy GT, to skłaniam się raczej ku XLT, skoro ma to być uniwersalny wykrywacz.
Sovereign, jak sama nazwa wskazuje, został zaprojektowany z myślą o monetach.
proscan