Cześć!
Czy to prawda, że nie powinno trzymać cewki blisko żelaznych przedmiotów bo ulega rozmagnesowaniu? Ja trzymam cewkę w plecaku bardzo blisko metalowej saperki. Czy to może uszkodzić cewkę albo pogorszyć jej właściwości?
Z góry dzięki za pomoc!
Pozdrawiam!
Przechowywanie cewki
Re: Przechowywanie cewki
A czy można imię i nazwisko tego przygłupa, który rozgłasza takie brednie?
Czy to ten od mikrowyubuchów, czy inny?
Skąd się biorą takie idiotyzmy? Ruskimi trollami wszystkiego nie da się wytłumaczyć.
proscan
Czy to ten od mikrowyubuchów, czy inny?
Skąd się biorą takie idiotyzmy? Ruskimi trollami wszystkiego nie da się wytłumaczyć.
proscan
Nie znam jego imienia ani nazwiska. Dowiedziałem się tego z innego forum. Bardzo mnie uspokoiłeś bo całe życie trzymam cewkę w plecaku przy saperce i co prawda nie zauważyłem żadnych niepokojących oznak ale jednak zasiał mi ten człowiek ziarnko niepewności.
Bardzo Ci dziękuję za pomoc!
Pozdrawiam!
Bardzo Ci dziękuję za pomoc!
Pozdrawiam!
Na każdym forum są jacyś mędrcy, filozofowie, którzy wygłaszają jakieś mądrości prosto z dupy.
Najlepiej takich od razu banować/skreślać/izolować zanim znajdzie swoich wyznawców, założy partię i zacznie rządzić.
Od razu dopowiem, że trzymanie sondy przy neodymie także niczego nie zrobi ani sondzie ani magnesowi.
proscan
Najlepiej takich od razu banować/skreślać/izolować zanim znajdzie swoich wyznawców, założy partię i zacznie rządzić.
Od razu dopowiem, że trzymanie sondy przy neodymie także niczego nie zrobi ani sondzie ani magnesowi.
proscan