mam zamiar sprzedac fishera cz3d - i nie chcialbym wciskac komus potencjalnie uszkodzonego sprzetu. czy jest mozliwosc wykonania u pana przegladu wykrywacza?
poza tym, po ostatnim wyjsciu w teren zauwazylem ze glosnik przestal dzialac - caly czas chodze na sluchawkach, i na sluchawkach wykrywacz dziala normalnie. slyszalem ze to moaze byc problem z gniazdem sluchawkowym - jakas blaszka nie odbija i dlatego sygnal nie idzie na glosnik. czy jest mozliwosc sprawdzenia tego defektu u pana? oczywiscie nie chce niczego sugerowac - bo ja o budowie wykrywaczy wiem tyle, ze maja cewke i sie wymienia w nich baterie
poszukuje rowniez pokretla od potencjonometru sluzacego do zmiany dyskryminacji - widocznie byla kiepsko dokrecona srubka i zgubilem pokretlo w lesie - dotychczas uzywalem zamiennego - jednak wolalbym sprzedac sprzet taki, jaki kupilem.
czy przy moim opisie usterki jest koniecznosc wysylania do pana cewki, i calego stelazu - czy moge zdjac po prostu pudelko z elektronika i wyslac je w malej paczce??
pozdraweiam
michal
i wszystko co jeszcze można uwzględnć