Witam Pana.
[...]
Od dawna przymierzam sie do kupna Minelab Explorera II. Mam mozliwosc zakupienia praktycznie nowej sztuki o pare stowek taniej.
Pytanie mam proste - czy nie orientuje sie Pan moze czy ma wejsc jakis nastepca Explorera w najblizszym czasie (powiedzmy najblizszy rok czasu) ?
Bo boje sie, ze wydam teraz ponad 3000 zl a pojawi sie jakis nowy super sprzecior i ceny Explorera II poleca na leb na szyje.
Dziekuje i pozdrawiam,
Kiedy następca Explorera II
Re: Kiedy następca Explorera II
Witam,
Nic mi na ten temat nie wiadomo. To nie znaczy, że coś nowego wkrótce nie wejdzie. Np. o X-Terra dowiedziałem się na 2 tygodnie przed premierą.
Osobiście wątpię, gdyż Minelab wprowadził już nowe wykrywacze tego roku i raczej nie będzie promował dwóch nowych marek jednocześnie.
W przyszłym roku, to co innego. Ale zwlekając w ten sposób, można nigdy nic nie kupić, bo zawsze jest "ryzyko", że pojawi się jakaś rewelacja na rynku tuż po naszym zakupie.

proscan
Nic mi na ten temat nie wiadomo. To nie znaczy, że coś nowego wkrótce nie wejdzie. Np. o X-Terra dowiedziałem się na 2 tygodnie przed premierą.
Osobiście wątpię, gdyż Minelab wprowadził już nowe wykrywacze tego roku i raczej nie będzie promował dwóch nowych marek jednocześnie.
W przyszłym roku, to co innego. Ale zwlekając w ten sposób, można nigdy nic nie kupić, bo zawsze jest "ryzyko", że pojawi się jakaś rewelacja na rynku tuż po naszym zakupie.
proscan