Fisher Coin Strike

Pisz jeśli masz na oku jakiś wykrywacz (np. na allegro - podaj link) lub nie wiesz na co się zdecydować. Im precyzyjniej sformułowane pytanie, tym precyzyjniejsza odpowiedź. Przed zadaniem pytania należy samemu odrobić zadanie domowe (zapoznać się z ofertami dealerów, skorzystać z wyszukiwarki, przeglądnąć inne fora itd).
ODPOWIEDZ
Adrian
Kontakt:

Fisher Coin Strike

Post autor: Adrian »

Witam. Bardzo bym prosil o wszelkie informacje na temat wykrywacza metali - Fischer Coin Strike. Szczegolnie bardzo bym prosil o opinie Sz. Kolegow-posiadaczy takiego samego modela - jak sie sprawuje. Prosilbym rozwniez o ile jest to mozliwe o inforacje na temat gdzie moge dokonac ZAKUPU SAMEGO PANELA KONTROLNEGO-TEJ SKRZYNKI WRAZ Z ELKTRONIKA. Jest to dla mnie bardzo wazne. Bardzo prosze o odpowiedz na w. wy. pytania. Pozdrawiam. Kitty
ProScan
Właściciel

Re: Fisher Coin Strike

Post autor: ProScan »

Witam,

Myśmy już sobie pokorespondowali na priv.

Innych czytających informuję, że największe szanse na zakup tej skrzynki byłby u mnie, ewentualnie w Vikingu. Koszt jednak będzie horrendalny - producenci mają taką politykę, że suma poszczególnych podzespołów przewyższa koszt całego wykrywacza.

Skoro Adian jesteś z Aberdeen, to rozejrzyj się czy tam na miejscu nie ma jakiegoś serwisu, czy dealera Fishera.

Moim skromny zdaniem dokupowanie do sondy i rurek brakującej elektroniki jest bez sensu - z powodów jw. lepiej sprzedać to co masz i poszukać innego, całego wykrywacza.

:pa

proscan
Adrian
Kontakt:

A ile sobie Pan zyczy za sciagniecie wykrywacza, cene wykrywacza i wysylke do Szczecina? Normalnie Coin Strike chodzi po 879 dollarow. Pozdrawiam. Adrian :)
ProScan
Właściciel

Nie zajmuję się importem detektorów, tylko naprawami.

W celu sprowadzenia całej elektroniki, akcesoriów, sond proszę kontaktować się z Vikingiem.

pozdrawiam,

proscan
Adrian
Kontakt:

OK. Rozumiem. Mam tylko jeszcze jedno pytanie, mianowicie co by Kolega polecil? - Sciaganie tego Coina (calego, nowego) z USA za 879 $, czy moze z UK za 699£, czy moze poprostu kupic go w Polsce u Vikinga za 3999zl, czy moze lepiej czekac az Viking znowu zrobi propmocje za 2999zl? Z gory dzieki. Pozdrawiam
ProScan
Właściciel

Nie mam dobrej odpowiedzi na tak sformułowane pytanie.

:pa

proscan
ODPOWIEDZ