Co jest dobre? Co kupic?
Co jest dobre? Co kupic?
Witam
Mam problem. Czy mógłby mi ktoś doradzic jaki sprzęt byłby dobry gdybym nastawiał się głównie na wyszukiwanie klamerek, bagnetów... i mogą byc także łuski a i guziczki i monetki byłyby bardzo mile widziane. Jest tak ogromny wybór na rynku, że się całkiem pogubiłem. Mtślałem, że jestem zdecydowany ale zwątpiłem. Interesowałby mnie taki sprzęt, który nie byłby zbyt drogi (tak do 800zł) a dobry. Pomożecie???
Re: Co jest dobre? Co kupic?
Prosimy podzielić się z nami swoimi wątpliwościami.Mtślałem, że jestem zdecydowany ale zwątpiłem.
Czy w grę wchodzi używany sprzęt ?
Ja w podobnych sytuacjach (tani wykrywacz głównie na drobiazi) polecam ACE 250.
proscan
Początkowo miałem na oku ACE ale z innego forum dowiedziałem się, że moze przegapic większe przedmioty takie jak bagnety. A mnie interesują także większe cacka jak pisałem np. bagnety. Dużą rolę grają pieniądze. Żeby nie było za drogo. Zastanawiam się teraz który wykrywacz jst lepszy: Bounty Hunter czy ACE. I właściwie czy jest duża różnica między ACE 150 i 250?
O różnicach ACE 150/250 napisano już kilobajty informacji - także na tym forum.
Myślę że ACE 250 można wykorzystac do szukania bagnetów. ACE 150 gorzej, bo nie ma sposobu by rozróznić bagnet od drobiazgu stalowego.
BH jest gorszy jakościowo od Garretta, a zasięgowo to pewnie może być nieco lepiej, bo sondy są większe (Viking sprzedaje BHz sondami 10 cali).

proscan
Myślę że ACE 250 można wykorzystac do szukania bagnetów. ACE 150 gorzej, bo nie ma sposobu by rozróznić bagnet od drobiazgu stalowego.
BH jest gorszy jakościowo od Garretta, a zasięgowo to pewnie może być nieco lepiej, bo sondy są większe (Viking sprzedaje BHz sondami 10 cali).
proscan
ja rozwazyl bym jeszcze w takiej sytuacji cenowej smętka (HS -3) lub ewentualnie rutus solaris......ale podkreslam rozwazyl bym.........
pozdr
pozdr
Solaris (nowy) kosztuje 500zł ponad limit. HS-3, statyk, na bagnety dobry, ale na drobiazgi już nie bardzo...

proscan
proscan