garrett ace 250
garrett ace 250
czy cena 750 zl za Garrett ACE250 3 miesieczny na gwarancji to dobra cena ? i garret jest wadliwym lub slabym sprzetem? na co trzeba uwarzac co czyscic o co dbac ?
Re: garrett ace 250
Cena jak to cena, zależy od stanu.
ACE 250 to bardzo dobre i niezawodne detektory. Uważać należy na sondę - najlepiej kupić lub zrobić sobie osłonkę.
Najlepiej nie brudzić żeby nie musieć czyścić. jeśli już, to wilgotną szmatką. Cewkę można zanużać.

proscan
ACE 250 to bardzo dobre i niezawodne detektory. Uważać należy na sondę - najlepiej kupić lub zrobić sobie osłonkę.
Najlepiej nie brudzić żeby nie musieć czyścić. jeśli już, to wilgotną szmatką. Cewkę można zanużać.
proscan
Witam
Mam pytanie odnośnie ACE 250,bo sobie czytam ,i właśnie wyczytałam , że są bardzo dobre i niezawodne detektory? Więc po ,co ta osłonka dodatkowa? kiedy inne detektory też są nieporównywalnie dobre,i nie trzeba robić nic???
pozdrawiam
pozdrawiam
A które ? Czy jest wykrywacz lepiej skonstruowany, o tych możliwościach i w tej cenie co ACE 250 ? Jakoś nie widziałem.kiedy inne detektory też są nieporównywalnie dobre,i nie trzeba robić nic???
Niezawodność to parametr dotyczący normalnej eksploatacji. Czyli jeśli używamy w sposób do którego został zaprojektowany, to sam z siebie się nie psuje ot tak; nic się nie urywa, nie wgniata itp.
Jeśli ktoś trzaśnie w kamień - co się zdarza - to może coś pęknąć, co nie znaczy że musi. Lepiej być mądrym przed szkodą.
Jest dużo wykrywaczy które mają podobną konstrukcję sondy; skorupa z ABS-u wypełniona żywicą. Tylko wykrywacze Minelaba (np. Muszkieter, Xterra) mają osłonkę w standardzie. Do Fisherów, Tesoro, XP, Garrettów trzeba osłonę dokupować.
Wykrywacz jest masowo sprzedawany, a u mnie gości niezwykle rzadko. Mogę więc powiedzieć że jest „niezawodny”.
proscan
A które ? Czy jest wykrywacz lepiej skonstruowany, o tych możliwościach i w tej cenie co ACE 250 ? Jakoś nie widziałem.ProScan pisze:A które ? Czy jest wykrywacz lepiej skonstruowany, o tych możliwościach i w tej cenie co ACE 250 ? Jakoś nie widziałemkiedy inne detektory też są nieporównywalnie dobre,i nie trzeba robić nic???
Wykrywacz jest masowo sprzedawany, a u mnie gości niezwykle rzadko. Mogę więc powiedzieć że jest „niezawodny”.
proscan
A ja widziałam
Nie jest ważna cena,bo nie mowa tu o niej : zawsze jest adekfatna.D ale nawet jeśli firma sama w sobie ustaliła by cenę np.2300zł to i tak problem by był, a i ludzi chętnych,może mniej ,ale by było
Nastepna sprawa to kolor
Detektory Garetta ,zaczynają się od 1350-ątki
pozdrofki pa
No to prosimy - śmiało.A ja widziałam
proscan
pozdrofki pa
pozdrawiam !
proscan