Tutaj można zadać pytania o możliwości czy cechy konkretnego sprzętu, ewentualnie podawać uzyskiwane zasięgi. Można także rozważać jakiego rodzaju sprzęt będzie najwłaściwszy do danego celu.
Panie Jarku - traktuję Pana wpis w kategoriach humorystycznych. Ale proszę nie dawać amunicji matołkom, którzy gotowi Pana obrazić za uprawianie "kultu jednostki".
Nie jestem tu bo Pana lubię, nawet się nie znamy...
Treść, to jest lep
To nie jest żart. Utrzymać obiektywizm i poziom miejsca, gdzie każdy może się wymądrzać, jest trudne i przez wielu krzykaczy może być określane jako dyktatura! Pracuję w barze a to wcale nie jest "daleko"...Też w pewien sposób moderuję
sten123 pisze:Jak nie słychać to znaczy że się nikt nie żali
Całom partie teknetics sprzedał pan z TALC...została tylko jedna na allegro ale daje on gwarancje tylko 2 lata nie wiem czemu jak wszędzie jest 5 lat cewka 11''dd do niej to wydatek 600zł
Polecam wszystkim teknetics omega 8000 i cewka 11''dd Prawdziwy demon głębokości i jest barzo szybki moim ziomalom wychodzą gały jak smigam z nim i wywalam fanty i tyle ... Mało jest o nim na razie bo w Polsce jest ok 20 sztuk Między innymi ja jestem jego szczęśliwym posiadaczem Talcomp ściąga nową partie i ta gwarancja na 5 lat !!!
Tutaj odniosłem wrażenie, że kolega dopiero się rozgląda, a wygląda to teraz na jakąś ukrytą formę promocji?
Jeśli Talcomp lub któryś z jego sprzedawców chce tutaj zaprezentować ten detektor, to może to robić do woli. Tylko proszę to robić tak, żeby intencje były jasne.
proscan
to na pewno nikt z mojej firmy, z partnerow ktorzy do tej pory brali tekneticsy tez nie sadze zeby to byl ktokolwiek.
co do zasiegow omega 8000 to powiem co mi przekazaj jeden z moich klientow.
jego znajomy ma T2 zwykle.
on ma omege i dokupił do niej cewke 11"dd.
w powietrzu T2 jest zauwazalnie mocniejsze ale w codziennej eksloatacji zasiegi ponoc sa bardzo podobne (dla cewki 11"dd)
To (był) prawdziwy opis. Lobbować można także nieświadomie.
Teraz już prawie na pewno wiem, że nie jest Pan związany z żadnym sprzedawcą, więc opis zmienię, ale dopóki tego nie wiedziałem, to z dużą podejrzliwością przyglądałem się pańskiemu wyjątkowemu entuzjazmowi odnośnie wyrobów Tekneticsa.