Planuję wymianę X -terry 70 na etraca
Planuję wymianę X -terry 70 na etraca
Witam.
Planuję wymianę X -terry 70 na etraca .Mam pytanie czy to jest dobry wybór?.
Jest aukcja minelab etrac full pakiet (numer 929271939).Sprzedający zamieścił zdjęcia wykrywaczy z aukcji już zakończonych innych użytkowników.Na pytanie czy można odebrać osobiście lub sprawdzić stan techniczny i z jakiej miejscowości, odpowiedział: sprzet juz zapakowany czeka na dane do wysylki. ubezpieczam paczke na swoj koszt i ma pan dwa tygodnie na odeslanie jezeli nie spelni oczekiwan.
Sprzedający ma 0 komentarzy,miejscowość Pl.????
Planuję wymianę X -terry 70 na etraca .Mam pytanie czy to jest dobry wybór?.
Jest aukcja minelab etrac full pakiet (numer 929271939).Sprzedający zamieścił zdjęcia wykrywaczy z aukcji już zakończonych innych użytkowników.Na pytanie czy można odebrać osobiście lub sprawdzić stan techniczny i z jakiej miejscowości, odpowiedział: sprzet juz zapakowany czeka na dane do wysylki. ubezpieczam paczke na swoj koszt i ma pan dwa tygodnie na odeslanie jezeli nie spelni oczekiwan.
Re: Czy to jest dobry wybór ?
jdmd pisze:Sprzedający zamieścił zdjęcia wykrywaczy z aukcji już zakończonych innych użytkowników.
jdmd pisze:Na pytanie czy można odebrać osobiście lub sprawdzić stan techniczny i z jakiej miejscowości, odpowiedział: sprzet juz zapakowany czeka na dane do wysylki. ubezpieczam paczke na swoj koszt i ma pan dwa tygodnie na odeslanie jezeli nie spelni oczekiwan.
Ja takie aukcje omijam z daleka i nawet mi przez myśl nie przychodzi żeby zaryzykować.
Niby dlaczego nie chce się przyznać z jakiej jest miejscowości?
Dlaczego nie stać go na zrobienie zdjęcia tego co sprzedaje?
Do tego jeszcze 0 komentarzy i rejestracja na allegro 2010-02-08.
Ale jak widać ryzykantów nie brakuje.
Re: Planuję wymianę X -terry 70 na etraca
Proszę podać pełny link do aukcji.
proscan
proscan
Ryzyko ogromne. Bardzo śmierdząca sprawa.
Poczta ma taką usługę (dodatkowo płaci się kilka zł), że w obecności kuriera można otworzyć paczkę - proszę zapytać licytującego czy zgadza się na zapłatę za przesyłkę, a resztę przy odbiorze z w/w opcją.
Albo dać sobie spokój i zapomnieć o sprawie.
proscan
Poczta ma taką usługę (dodatkowo płaci się kilka zł), że w obecności kuriera można otworzyć paczkę - proszę zapytać licytującego czy zgadza się na zapłatę za przesyłkę, a resztę przy odbiorze z w/w opcją.
Albo dać sobie spokój i zapomnieć o sprawie.
proscan
No i aukcja usunieta przez Allegro... po problemie 
jdmd, czy nadal podtrzymujesz chęć sprzedaży x70?
Witam
Tak .Na dwa wykrywacze żona się nie zgodzi
.Jak kupię to swój mogę sprzedać.
Tak .Na dwa wykrywacze żona się nie zgodzi
Ostatnio zmieniony sob kwie 10, 2010 1:20 am przez jdmd, łącznie zmieniany 1 raz.
hej
I jak wrażenia po wymianie X-terry ?
pozdrawiam
I jak wrażenia po wymianie X-terry ?
pozdrawiam
Ze strony Minelaba pobrałem symulator i trochę na nim ćwiczyłem.Osobiście mogę porównać Terrę 70(3 różne cewki) z Exploratorem SE(zasięgi w terenie itd).Pozdrawiam.
Mam jeszcze jedno małe pytanie.Xterra posiada regulację głośności.Czy Etrac też taką fukcję ma? (na symulatorze nie mogę znależć) Za odpowiedż z góry dziękuję.