Huzar
-
kamilen444
Huzar
Potrzebuję wszelkie informacje ( WSZYSTKO) o tym wykrywaczu. W miarę szybko. Pozdrawiam. Napiszcie.
Re: Huzar
To wykrywacz nieistniejącej firmy Geodedector/Geoscan z Żyrzyna.
Serwisu brak - o czym dowiaduję się od załamanych klientów, którzy próbują u mnie tego typu wynalazki naprawiać. Oczywiście odmawiam.
Co do konstrukcji, to domyślam się, że jest to klon Fishera VLF 555.
Dla desperatów lub kogoś, kto sam będzie sobie potrafił przy tym pogrzebać.
proscan
Serwisu brak - o czym dowiaduję się od załamanych klientów, którzy próbują u mnie tego typu wynalazki naprawiać. Oczywiście odmawiam.
Co do konstrukcji, to domyślam się, że jest to klon Fishera VLF 555.
Dla desperatów lub kogoś, kto sam będzie sobie potrafił przy tym pogrzebać.
proscan
-
kamilen444
Nadal proszę o informacje to chyba statyk jest sprzedawany z większą i małą cewką czy mała cewka nada się na pola. Jestem desperatem. :D
-
kamilen444
Bo wszystko co polskie to jeden szajs co nie a za tyle to ma choc dyskryminacje. Nie obstaje za huzarem ale nie kazdego stac na dobry zachodni sprzęt. Sam bym chciał minelaba xterrę a co z tych marzeń.
Polskie to jest tylko wykonanie i materiały - reszta to amerykańska zrzynka.
Takie dziadostwo istnieje i będzie istnieć, bo jak widać klientów nie brakuje.
Szkoda że kolega nie może posłuchać lamentów jakie mi tu ludzie do słuchawki wylewają, gdy nie mają gdzie tego naprawić.
Polak głupi przed i po szkodzie.
300zł poszło komuś w błoto (bo na więcej nie było go stać).
proscan
Takie dziadostwo istnieje i będzie istnieć, bo jak widać klientów nie brakuje.
Szkoda że kolega nie może posłuchać lamentów jakie mi tu ludzie do słuchawki wylewają, gdy nie mają gdzie tego naprawić.
Polak głupi przed i po szkodzie.
300zł poszło komuś w błoto (bo na więcej nie było go stać).
proscan
ProScan pisze:Grupa "puławska" tak właśnie działa: jeden schemat skopiowany z zachodniego wykrywacza przerabiany na różne wersje. A wszystko to jeden szajs.
proscan
Wszystko? Nie powiedziałbym. Salamandra produkcji pana Grzegorza prezentuje bardzo wysoki poziom... Znam sporo osób co działają na tym sprzęcie już spory czas i nikt nie narzeka. Proszę nie wrzucać wszystkich do jednego worka...