Cyklop 2 Prośba o nastawy.
Cyklop 2 Prośba o nastawy.
Witam kupiłem ostatnio wykrywacz cyklop 2 w dobrej cenie mam pytanie do posiadaczy cyklopa 2 . Czy moze ktoś opisać na jakich nastawach chodzi w teren na militarke a na jakich na monetki.
Re: Cyklop 2 Prośba o nastawy.
kupiłem ostatnio wykrywacz cyklop 2
Jaki diabeł podkusił ?
Myślę że większe szanse na uzyskanie odpowiedzi są na forach Poszukiwanieskarbów lub Odkrywcy.Czy moze ktoś opisać na jakich nastawach chodzi w teren na militarke a na jakich na monetki.
proscan
Witam jest w stanie idealnym bez żadnej ryski. A kupiłem go mniejszsze pieniądze niz bym dał za ceninego
na forum
MD eka.
Witam chciał bym się dowiedzić od posiadaczy Cyklopa 2 na jakich ustawieniach chodzą na militarke a na jakich na monetki.
Elementy regulacyjne
Czułość chyba na maxa,
Dyskryminacja
Grunt
Menu Użytkownika
Czas analizy sygnału
Próg włanczania sygnału dźwiękowego.
Elementy regulacyjne
Czułość chyba na maxa,
Dyskryminacja
Grunt
Menu Użytkownika
Czas analizy sygnału
Próg włanczania sygnału dźwiękowego.
mialem kiedys cyklopa 2 spominam go ze sentymentem
nieradzilbym ci dawac czulosc na max.warjuje,cyklop nie spelni sie w poszukiwaniu monetek na militaria jak najbardzej.
pozd.
nieradzilbym ci dawac czulosc na max.warjuje,cyklop nie spelni sie w poszukiwaniu monetek na militaria jak najbardzej.
pozd.
A jak ustawiałaś czułość w jakiej pozycji miałeś gałke.
jak dobrze pamietam abylo to ze dobre 4 lata temu
ustawialem go na krawedzi bledu sonda do ziemi i dzwigaj jak przestanie szalec jest ok
tak ci najproscij wytlumacze
albo zrob sobie poletko doswiadczalne i konbinuj na ustawach gront grontowi nie rowny
POWODZENIE.
ps.
zostala mi sonda oddam za darmo jakbys byl w moich rejonach to mozesz podjechac.
pozd.
POWODZENIE.
ps.
zostala mi sonda oddam za darmo jakbys byl w moich rejonach to mozesz podjechac.
pozd.
Witam ja jestem z pod Wrocławia. Prosze napisać z jakiego Woj. Pan jest.Jesli by było niedaleko to moge podjechać do Pana.
Byłem nim w terenie faktycznie zasięg ma bardzo dobry lecz jest bardzo czuły . faktycznie nie ma co dawać czułości na maxa . Mam z nim troszke trundności dyskryminacja tez jest dobra . Np wczoraj blaszke 4cm na 3 cm około 50 cm w ziemi tylko ze jest bardzo czuły nie wiem czy to jest wina gruntu i trzeba dostrajać go do grunty czy tez zmniejszyć czułość aby nie dawał sygnału jakieś 10 centymetrów gdy sonda jest jesze przed przedmiotem zalegającym w niemi.
Mam do niego instrukcje ale jest bardzo bidnie opisane nastawienie Cyklopa 2 .
Dzisiaj około 20 łusek mauser kilka łudek. Na dynamiku idzie mi dobrze ale na statyku juz o wiele słabiej . Często na statyku pokazuje mi ze jest zapchany i go często zeruje.