Whites Coinmaster
Re: Whites Coinmaster
nie wiedza ze śmietnika tylko tak czytałem na innym forum .A pan nie musi być taki nie miły nie każdy musi się znać na wykrywaczach jak pan 
A ja głupi i niemiły cymbał myślałem, że informacji szuka się u fachowców, a nie na forach pełnych przemiłych cymbałów, których jedyną kompetencją jest umiejętność obsługi wykrywacza.
Jeżeli bym panu wysłał Moduł elektroniczny od priz 5g to bez kłopotów powinien pan znaleźć i namierzyć przyczynę owego wykrywacz przeskakują ikonki z jednej na drugą .Przy odłączeniu cewki i machnięciu ręką koło gniazda wykrywacz też potrafi piknąć .Co może być popsute ? Proszę o pod powiedz
Elektronika bardzo rzadko jest powodem tego typu objawów. Wadliwa jest zapewne sonda, albo sondy.
Jeśli uważa Pan że elektronika jest wadliwa, to proszę poszukać innego serwisu - jest kilka (legalnych i nielegalnych/pokątnych) w Polsce, które chętnie się tym zajmą. Wystarczy spytać na forum Odkrywcy - od razu ktoś się odezwie.

proscan
O testowaniu bez sondy utworzę osobny wątek, bo NIE ZDZIERŻĘ, jeśli ktoś będzie próbował mi wmawiać uszkodzenie elektroniki na podstawie takiej wioskowej diagnostyki.Przy odłączeniu cewki i machnięciu ręką koło gniazda wykrywacz też potrafi piknąć .Co może być popsute ? Proszę o pod powiedz
Jeśli uważa Pan że elektronika jest wadliwa, to proszę poszukać innego serwisu - jest kilka (legalnych i nielegalnych/pokątnych) w Polsce, które chętnie się tym zajmą. Wystarczy spytać na forum Odkrywcy - od razu ktoś się odezwie.
proscan
Re: Whites Coinmaster 5g
A jeżeli zakupie nową działającą cewkę i będzie to samo .
To co w tedy jeżeli to nie cewka może być uszkodzone wejście w wykrywaczu bo nie mam już pojęcia
przez ten p/p nie mogę prawidłowo ustawić gruntu nie ma tego że jak pokrętłem reguluję że i tak piszczy
To co w tedy jeżeli to nie cewka może być uszkodzone wejście w wykrywaczu bo nie mam już pojęcia
przez ten p/p nie mogę prawidłowo ustawić gruntu nie ma tego że jak pokrętłem reguluję że i tak piszczy
Pana sprawa. Tak czy owak, ja rezygnuję - nie będę zajmował się tym sprzętem.