Przesiadka na wyższy model

Pisz jeśli masz na oku jakiś wykrywacz (np. na allegro - podaj link) lub nie wiesz na co się zdecydować. Im precyzyjniej sformułowane pytanie, tym precyzyjniejsza odpowiedź. Przed zadaniem pytania należy samemu odrobić zadanie domowe (zapoznać się z ofertami dealerów, skorzystać z wyszukiwarki, przeglądnąć inne fora itd).
ODPOWIEDZ
loki266

Przesiadka na wyższy model

Post autor: loki266 »

Witam.Mam dosyć banalne pytanie.Od jakiegoś czasu jestem posiadaczem ACE 150 (zakupiony oczywiście w firmie "v",nie jest to reklama firmy ale ProScan chodziło mi o te działa),ale jak mówi mądre przysłowie "w miare jedzenia apetyt rośnie".Mam w planie na przyszły sezon przerzucić sie na inny sprzęt.I teraz następuje moje pytanie,czy logiczne będzie przejście z ACE 150 na ACE 250.Zaznaczam iż kwota jaką chciałbym poświęcić to ok 1000 zł,oraz fakt że nad moją skromną osobą roztacza się fatum w postaci "chronicznego zakupu sprzętu wadliwego"(wczoraj kupiłem dvd,dziś jade wymienić pilota),dlatego zależy mi aby sprzęt był nowy,z pełną gwarancją.Pozdrawiam Krzysiek
ProScan
Właściciel

Re: Przesiadka na wyższy model

Post autor: ProScan »

Witam,

No tak. Działa z Finladnii to wystarczjący powód żeby kupować w firmie V, a nie u konkurencji, nawet jeśli dostanie się za darmo jakiś gadżet :)

Ale są też inne powody.

Co do meritum, to osobiście uważam że przesiadka na ACE 250 ma sens.

:pa

proscan
loki266

Re...

Dzięki wielkie ProScan za błyskawiczną odpowiedż.Nurtuje mnie jeszcze jedna kwestia czy poleciłbyś jakiś inny sprzęt w tej kwocie(chodzi mi głównie o drobnice)który będzie równorzędny parametrami i osiągami jak ACE 250.Pozdrawiam Krzysiek
ProScan
Właściciel

Post autor: ProScan »

Nie znam innego sprzętu w tej cenie o tak dobrych własnościach (osiagi, jakość, możliwości).

Ale może coś przeoczyłem - proszę samemu przejrzeć oferty. Możemy się wspólnie zastanowić nad wybranymi modelami.

:pa

proscan
loki266

Re 2...

Oczywiście,dziękuje za zainteresowanie moim tematem.Będziemy w kontakcie,Pozdrawiam Krzysiek
SNIPERcom

Post autor: SNIPERcom »

Minelab X terra 30 kosztuje poniżej 1200 a nieźle wymiata:) aczkolwiek nigdy nie miałem w rękach Gareta wiec nie wiem czy Garacik nie jest jeszcze lepszy:)
NORTAL
Dostawca wdzianek na wykrywacze

Post autor: NORTAL »

Witam
Teraz nawet taniej bo w promocji w V.
http://www.allegro.pl/item270576708_wyk ... ocja_.html

pozdrawiam Nortal
reglass

Post autor: reglass »

Witam!

Moim zdaniem przesiadka z ACE 150 na 250 nie ma sensu to identyczne sprzęty. Na pewno lepsze zasięgi od ACE 250 ma Rutus Solaris i teraz jest w promocji. Ma 14 rożnych trybów pracy:) jest czuły ma dobry zasięg (za to jest chwalony) etc. poszukaj na forach a znajdziesz dużo o ACE 250...

pozdrawiam reglass
ODPOWIEDZ