mam Tejona ale niestety nie odpala mi się ten link (a dokładniej filmik) na Youtube....
co mam potwiedzić lub obalić? Jak macie jakieś sugetie to sprawdzę. Powiem tylko że Tejon mile zaskakuje zasięgiem (przedtem maiłem Tesoro Bandido II uMAX i był tak o 40-50% płytszy) Choć powiem szczerze Że i tak 90% fancików zalega płytko w zasięgu prawie każdego wykrywacza (ale to pewnie wiecie z własnego doświadzcenia). Co do Tejona stwierdzam objektywnie (i to nie tylko moje potwierdzone zdanie) że Tejon "lubi" bardziej żelastwo. ostatni przykład dwie blaszki z nierdzewki super sygnał na dyskryminacji na "Foil" i na Atl dyskrymie ciut powyżej TAB (to już wysoka dyskryminacja pomija małe cieńkie sreberka) .Kumpla Bandido II uMAX dawał paskudny sygnał jak żelastwo (odłamek=badziew) Moim Bandytą (zresztą takim samym jak kumpel ma) też bym takich nie kopnął.
Powiedzcie jakie mam testy zrobić to je zrobie.
pozdro
Heruss
PS co do <jedynego,najlepszego> dealera Tesoro hehe to po 2 rozmowach z nim postanowiłem (a miałem taką możliwość) kupić sobie Tesoraka z hameryki sam. Potem przywiozłem lub sprowadziłem przyjacielom jeszcze kilka piszczałek Tesoro i co ostatnio usłyszałem jak sprzedawałem piszczałkę MAłżowinki (tesoro Conuistador uMAX)... że PAn W. nie będzie się na mój temat (i na temat tego wykrywacza)wypowiadał bo jest na mnie obrażony i ze mną nie rozmawia
ciekawe ... tka jak byśmy siędobrze znali... no może z postów moich na "O" zachęcających do sprowadzania wykrywaczy ze Stanów.