Sovereign GT
Sovereign GT
Witam.
Zastanawiałem się wcześniej nad Xterrą i T. Cibolą.
Ostatnio poczytałem trochę na innym forum na temat Sovereign GT.
Podobno straszna kosa na wszystko, uniwersalny i kopie się nim głębokie doły. Tylko cięzki.
Wolałbym za głęboko nie kopać, bo to ciężka robota, a nie rozrywka, ale że kosi wszystko to jest to.
Warto?
Zastanawiałem się wcześniej nad Xterrą i T. Cibolą.
Ostatnio poczytałem trochę na innym forum na temat Sovereign GT.
Podobno straszna kosa na wszystko, uniwersalny i kopie się nim głębokie doły. Tylko cięzki.
Wolałbym za głęboko nie kopać, bo to ciężka robota, a nie rozrywka, ale że kosi wszystko to jest to.
Warto?
Re: Sovereign GT
Witam
Kosi wszystko hehe...
Z firmy Minelab Polecam tylko x-terra 70 jest warta uwagi prosta i skuteczna lekka etc.
p.s. i też kosi wszystko
pozdrawiam reglass
Kosi wszystko hehe...
Z firmy Minelab Polecam tylko x-terra 70 jest warta uwagi prosta i skuteczna lekka etc.
p.s. i też kosi wszystko
pozdrawiam reglass
Witam,
możesz coś powiedzieć na temat tego, czego nie "kosi"? Masz jakieś doświadczenia w tym zakresie?
Z moich doświadczeń wynika, że "kosi" zarówno drobny kolor, jak głęboko zalegające duże żelazo. Tylko niestety nie jest tak "głęboki" jak Explorer II i SE.
Pozdrawiam
reglass pisze:Kosi wszystko hehe...
możesz coś powiedzieć na temat tego, czego nie "kosi"? Masz jakieś doświadczenia w tym zakresie?
Z moich doświadczeń wynika, że "kosi" zarówno drobny kolor, jak głęboko zalegające duże żelazo. Tylko niestety nie jest tak "głęboki" jak Explorer II i SE.
Pozdrawiam
Witam!
Ten wykrywacz jest zaprojektowany do monet lecz radzi sobie dobrze ze wszystkim ale nie róbmy z niego jakiś super uniwersalnej maszyny bo tak nie jest! Moim zdaniem najlepszy wykrywacz z firmy Minelab jest X-terra 70
i jest w pełni uniwersalna.
pozdrawiam reglass
Ten wykrywacz jest zaprojektowany do monet lecz radzi sobie dobrze ze wszystkim ale nie róbmy z niego jakiś super uniwersalnej maszyny bo tak nie jest! Moim zdaniem najlepszy wykrywacz z firmy Minelab jest X-terra 70
i jest w pełni uniwersalna.
pozdrawiam reglass
-
terenowiec69
Pamietaj że ważna jest tez miejscówka,a sprzęt to 30% sukcesu,GT jak najbardziej polecam na kolor i militaria,o wiele lepsze wyniki po zastosowaniu słuchawek. 
Sovereign GT
Skoro dobra miejscówka to 70 % to chyba szkoda ponad 2 tys. na moje rekreacyjne chodzenie.
Chyba jednak skuszę się na XTerra 50 (jakoś mi podpasowała) - co Ty na to Reglass, nie za głęboki , dobry, lekki i z wyświetlaczem.
Proscan też chwali Xterrę.
Miejscówkę to mam upatrzoną, ale raczej na głebokie kopanie, a bardziej wolę pokopać płycej i kolorki. Może namówię brata na kupno PIszczałki i przekosimy kiedyś razem te miejsca (młodszy jest to niech pokopie
).
XTerra 50?
Pozdrawiam Światecznie.
Chyba jednak skuszę się na XTerra 50 (jakoś mi podpasowała) - co Ty na to Reglass, nie za głęboki , dobry, lekki i z wyświetlaczem.
Proscan też chwali Xterrę.
Miejscówkę to mam upatrzoną, ale raczej na głebokie kopanie, a bardziej wolę pokopać płycej i kolorki. Może namówię brata na kupno PIszczałki i przekosimy kiedyś razem te miejsca (młodszy jest to niech pokopie
XTerra 50?
Pozdrawiam Światecznie.
GT
Chodzilem sezon na Suwerenie i przyznam ze tęsknie troche za nim.Zasięgi na innych są lepsze,ale suwerenem wyłuskam monetkę po glosie wsrod smieci na nawet sciezce do ruin zamku.Pod względem dyskryminacji głosowej to nic lepszego nie ma.
-
terenowiec69
Była taka promocja na X-Terre za 999zl,to była dobra cena.Teraz juz podskoczyła.W tym przedziale cenowym to wg.mnie najlepsza propozycja,sprzet markowy o dobrej opinii,a jak sie zechce zmienic to zawsze kupca znajdziesz.A róznica miedzy 50 a 30 jest spora.