Instrukcja do White's 5900 Di Pro SL w wersji elektronicznej
Instrukcja do White's 5900 Di Pro SL w wersji elektronicznej
Witam. Czy możliwe jest kupno instrukcji do powyższego wykrywacza, ale w wersji elektornicznej?
Re: Instrukcja do White's 5900 Di Pro SL w wersji elektronicznej
W wersji elektronicznej dostępny jest oryginał tutaj:
http://www.proscan.gliwice.pl/forum/viewtopic.php?t=386
Większość szanujących się producentów umieszcza swoje instrukcje w internecie.
Po pierwsze jest to forma promocji swoich wyrobów.
Po drugie odciążają się, gdyż nie muszą spełniać próśb o kopie zagubionych instrukcji.
Po trzecie powodują tym samym zwiększenie zaufania do swoich wyrobów i swojej firmy jako takiej, która nie odcina się od wyrobów, które dawniej opuściła ich wytwórnię.
Ja swoich instrukcji nie udostępniam w wersji elektronicznej (nie jestem producentem), bo całkowicie straciłbym kontrolę nad nimi. Już teraz moje instrukcje stanowią źródło łatwego dochodu dla różnych cwaniaczków.
Oczywiście nie bierz tego do siebie. Nie podejrzewam byś zechciał handlować wersjami elektronicznymi na allegro (był taki - zeskanował i sprzedawał instrukcję do DFX-a !), ale po prostu nie chcę robić jakichkolwiek wyjątków od zasady.

proscan
http://www.proscan.gliwice.pl/forum/viewtopic.php?t=386
Większość szanujących się producentów umieszcza swoje instrukcje w internecie.
Po pierwsze jest to forma promocji swoich wyrobów.
Po drugie odciążają się, gdyż nie muszą spełniać próśb o kopie zagubionych instrukcji.
Po trzecie powodują tym samym zwiększenie zaufania do swoich wyrobów i swojej firmy jako takiej, która nie odcina się od wyrobów, które dawniej opuściła ich wytwórnię.
Ja swoich instrukcji nie udostępniam w wersji elektronicznej (nie jestem producentem), bo całkowicie straciłbym kontrolę nad nimi. Już teraz moje instrukcje stanowią źródło łatwego dochodu dla różnych cwaniaczków.
Oczywiście nie bierz tego do siebie. Nie podejrzewam byś zechciał handlować wersjami elektronicznymi na allegro (był taki - zeskanował i sprzedawał instrukcję do DFX-a !), ale po prostu nie chcę robić jakichkolwiek wyjątków od zasady.
proscan
Re: Instrukcja do White's 5900 Di Pro SL w wersji elektronicznej
a jaki jest koszt zakupu takowej instrukcji (tłumaczonej) od Pana?
pozdrawiam
pozdrawiam